Scapa – The Dream Company

Scapa – ett drömföretag

Vi designar och tillverkar sängar och soffor som passar ditt liv – oavsett vem du är eller vem du vill bli. Ett drömföretag för oss är ett företag där folk trivs och växer och där jobbet inte är ett jobb utan en del av livet. Genom att sätta människan i centrum så kommer produkten i fokus.

DE VI VÄRDERAR HÖGST

The people behind it all

Det är människorna, vi på Scapa, som är stommen i våra produkter och vi värderar varandra högt. Scapa teamets kunskap, hantverksskicklighet och engagemang är det som gör oss till The Dream Company.

Vi tror att stolta och inspirerade medarbetare producerar bättre produkter och smartare lösningar till nöjda kunder.

VÅRT STOLTA ARV

Once upon a time

År 1959 i den djupa gröna småländska skogen fick en man vid namn Göte Carlsson en ljus idé, ”Låt oss göra de bästa möblerna och göra det möjligt för alla att ha råd med dem”. Ur idén föddes företaget Scapa och vi lever enligt samma idé än idag.

Företaget döptes efter flottbasen Scapa Flow i Skottland, där Göte varit placerad som frivillig i den brittiska armen. Ett namn med en stolt och stark betydelse för honom men också ett namn som låter som skapa. För skapa är något vi gör och på Scapa har vi aldrig varit rädda för nya utmaningar.

SOCIALA ENGAGEMANG

Scapa en del av samhället

En aktiv fritid är något som bidrar till god hälsa och välmående (Globala målen nr 3), något vi gärna stöttar och uppmuntrar till för barn och ungdomar i och runt om Alvesta.

Vi sponsrar: Växjö Lakers, Alvesta IBK, Åby Tjureda IF, Moheda IBK, Alvesta BK, Alvesta SK, Östers IF, Växjö DFF, Alvesta GIF, Växjö Vipers, Nattvandrarna, Växjö Charity, Malmö FF (ungdomsverksamhet) och Musica Vitae Flygelfond.

Your life changes constantly

Made to fit your lifestyle